Plastik Lazer Markalama

Plastik Üzerine Lazer Markalama

Plastik Lazer Markalama

Plastik olan her ürüne marka, model, seri no, numaratör, tarih, barkod basım işleminin kalıcı ve en kötü koşullarda bile ilk günkü halini ve okunurluğunu sağlamak için fiber lazer markalama makineleri ile Plastik Lazer Markalama işlemi uygulanır.

Plastiğin kullanıldığı her alanda lazerle isim yazma, lazerle yazı yazma, lazer fotoğraf baskısı gibi işlemler plastik lazer markalama işlemi ile uygulanır. Fiber lazer markalama makineleriyle yapılan Plastik Lazer Markalama işlemi sayesinde plastik malzeme kullanan firmalar ürünlerine yazı, şekil, fotoğraf, logo, amblem, marka, model, tarih, numara, barkod baskı işlemlerinde büyük kolaylık kolaylık yaşamışlardır.

Plastik lazer markalama işleminin kullanıldığı alanlara olarak örnek verilecek olursa, promosyon, teknolojik cihaz dış aksamı ve aksesuarları, oyuncaklar, kırtasiye ürünleri ilk akla gelecek faaliyet alanlarıdır.

Plastik lazer markalama ürünlerine örnek olarak; kalem lazer baskı, kalemlik, organizer, cetvel, metre, kartvizit, anahtarlık, çakmak, usb bellek, powerbank, telefon kılıfına baskı, oyuncaklar, bardak altlıkları, şişe kapak açacakları, el fenerleri, şişeler, saklama kapları, plastik ev araç gereçleri, plastik sandalye ve masalar, gıda ambalajları ve kutuları verilebilir.
Bazı sektörlerde etiketler plastik olarak yapılır. Bu etiketlere etiket baskı fiber lazer markalama makinesiyle yapılmaktadır. Plastik Lazer Markalama yöntemi ile yapılan lazer kazıma etiket hiçbir şekilde silinemez. Bu sebeple ömürlük olması avantajından dolayı firmalara büyük ekonomik kazançlar sağlamaktadır.

Plastik üzerine lazer baskı için hiçbir kimyasal ve kesici bir alet kullanılmamaktadır. Bu sayede ürüne hiçbir zarar vermemektedir. Lazer markalama makinesi lazer baskıdan sonra da herhangi bir malzeme atığı üretmemektedir. Bu özelliklerinden dolayı Plastik Lazer Markalama metodu firmaların promosyon ürünlerinde tercih sebebi olmuştur. Plastik lazer baskı promosyon sektöründe temiz ve uygun maliyetli bir reklam türü haline gelmiştir. Firmaların şirketlerinde kullandığı ve promosyon olarak dağıttığı lazer kalem baskı buna en büyük örnektir.

Bu gönderiyi paylaş